Sushi programok, sushi tanfolyam > Sushi (szusi) - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Sushi programok, sushi tanfolyam > 8 weboldal. Kategória leírása: Sushi programok, események, valamint sushi készítés tanfolyamok, kurzusok.
Szponzorált linkek
Makifood Főzőiskola és Főzőtanfolyam
http://www.makifood.com/

A Makifood tanfolyamok kis létszámban, közvetlen, barátias hangulatban zajlanak. Számos kurzust kínálunk mindazoknak, akik családjukat, barátaikat egy közös főzéssel szeretnék meglepni. Főzőkurzus utalványainkkal felejthetetlen gasztonómiai élményt ajándékozhatsz szeretteidnek, legyenek a sushi, a frissen sült kenyér, a japán konyha, a francia cukrászat, a vegetáriánus konyha, a késtechnika vagy éppen a délkelet-ázsiai ízek szerelmesei. Újdonság, hogy kimondottan férfiaknak is indítunk órákat (Pasik, irány a konyha!).

Makifood Főzőiskola és Főzőtanfolyam
Keleti Nyelvek Iskolája
http://www.keletinyelvek.hu/

Keleti Nyelvek Iskolája: Kínai és Japán nyelvoktatás. Az iskola a keleti nyelvek és kultúrák oktatásával, kutatásával, megismertetésével foglalkozik.

Keleti Nyelvek Iskolája
Fusion Tanfolyam
http://www.fusioncoffee.hu/

Sushi tekerő tanfolyamot indítunk minden vasárnap délelőtt és délután! 4 x 55 perc, melyben kiváló sushi chef-jeink a legjobb tudásukat adják át! Nálunk a sushit te tekered! Érdeklődj oldalunkon a további részletekről!

Fusion Tanfolyam
Sushi tanfolyam Budapesten
http://www.sushi.vacau.com/

Ismerkedj meg a szusi készítés hagyományaival tanfolyamainkon, szakavatott tanárnőtől! Tanuljátok meg elkészíteni és elfogyasztani az igazi szusit.

Sushi tanfolyam Budapesten
Tanulj profi szakácstól
http://csinaljsushit.blog.hu/

Tanulj profi szakácstól...majd csinálj sushit! Sushi oktatás a belvárosban 4-5 fő részére. Makik, uramakik, gunkan makik, sashimi, battera.. mit-hogyan-miből. Ha érdekel honnan származik, mi a története, kóstolni akarsz, és tudni hogyan készül. Főzünk rizst, sütünk tamagoyakit, csinálunk shiitake batayakit, főzünk sushi ecetet, miso levest és készítünk sok-sok sushit.

Tanulj profi szakácstól
Sushi alapok - főzőtanfolyam
http://www.chefparade.hu/tanulj-nalunk-fozni/tematikus-estek/sushi-alapok/20 ...

Végigjárjuk az összes speciális japán alapanyagot ami a sushihoz kell - az ecettől kezdve az algán át a rizsfőzési technikáig. Meglátjuk hogyan keverik be a rizst, hogy ne essen szét, mindenki fog friss lazacot szeletelni, california rollt tekerni, futo makit és nigirit készíteni. Hogy ne unjuk meg a sushi tekerést, pihenés és levezetésképpen főzünk egy szintén japán klasszikust, egy miso levest is. Kalauzunk: egy magyarul is jól tudó japán barátunk: Fukui Yusuke. Chefparade Főzőiskola - Havonta 150 kurzus 3 helyszínen.

Sushi alapok - főzőtanfolyam
Wasabi - tanfolyamok, rendezvények
http://www.wasabi.hu/masayo

Masayo san 2006 áprilisa óta gondoskodik éttermeinkben az autentikus sushi remekek elkészítéséről. Japán északi részén található Hokkaido szigetéről érkezett hozzánk. Rendezvényeken, partyk-n igény szerint tradicionális japán kimonóban készíti el műveit a vendégek előtt. A vállalkozó kedvűek személyesen tőle tanulhatják meg a sushi készítés aprólékos technikáját az általunk szervezett tanfolyamok egyikén.

Wasabi - tanfolyamok, rendezvények
Party service
http://www.tobbmintsushi.hu/

Ha ön egy remek, exkluzív étkezéssel, stílusos sushi bárral felállított rendezvénnyel örvendeztetné meg szeretteit, barátait, munkatársait, vagy éppen szeretné megtanulni, vagy ismertetni másokkal a sushi készítés alap fogásait, akkor jó helyen jár!

Party service
Hirdetések
Oldal leírása
sushi.wyw.hu: SUSHI, egy falat tökéletesség... A japán konyhaművészet egyik remeke, melynek lelke és alapja a rizs, amit leggyakrabban hallal vagy más tengeri eredetű élelmiszerrel együtt tálalnak. Oldalunk elkalauzol a szusi különleges világába: sushi receptek, éttermek, házhozszállítás, érdekességek. A japán konyha, azon is belül a sushi és története és fogyasztási kultúrája.
Gyűjteményünkben 107 válogatott szusi, sushi témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 107 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 5211