Sushi irodalom, sushi könyv, sushi film > Sushi (szusi) - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Sushi irodalom, sushi könyv, sushi film > 6 weboldal. Kategória leírása: Könyvek, filmek a japán konyha ínyencségéről: a sushiról.
Szponzorált linkek
polc.hu - Sushi könyv
http://www.polc.hu/konyv/sushi/712281/

A sushi ellenállhatatlanul vonzó a szemnek, ízei tiszták, ráadásul fantasztikusan egészséges. A könyv inspiráló receptjeit használja ki a sushikészítés művészetének elsajátításához - menni fog, mint a karikacsapás!

polc.hu - Sushi könyv
Sushiálmok - filmelőzetes
http://www.youtube.com/watch?v=P2HzBtE1C_o

Sushiálmok (Jiro Dreams of Sushi) 2011 - magyar feliratos előzetese. Jiro Ono a világ legjobb sushi séfje.

Sushiálmok - filmelőzetes
Sushiálmok, dokumentumfilm
http://www.mozi-dvd.hu/cikk6929.html

www.mozi-dvd.hu filmajánló: Sushiálmok (Jiro Dreams of Sushi) amerikai, dokumentumfilm, 2011. A film, a 85 éves Jiro Ono sushikészítő mester életét mutatja be. A sushikészítés tudományát megtanította fiának, de a világ egyik legdrágább, három Michelin csillagos éttermében Jiro még ma is aktívan dolgozik. A Sushiálmok olyan ember portréja, aki szakmájában nem fogad el semmilyen kompromisszumot. Egész életét a munkájának és a maximalizmusának rendelte alá és ezzel világhírű éttermet épített fel, amely a legszőrösszívűbb éttermi kritikusok elismerését is kivívta.

Sushiálmok, dokumentumfilm
Emi Kazuko: Könnyű sushi
http://bookline.hu/product/home.action?id=79483&type=22&_v=Emi_Kazuko_Konnyu ...

Bookline szakácskönyvek - Emi Kazuko: Könnyű sushi. Emi Kazuko Londonban élő, japán gasztronómiai író és újságíró 30 eredeti receptje alapján otthon is finom sushit és sashimit készíthetünk. A Könnyű sushi receptjeihez a szerző Magyarországon is könnyen beszerezhető hozzávalókat választ és a könyv egyik fejezetében gyerekeknek szóló recepteket is találunk.

Emi Kazuko: Könnyű sushi
Ezerarcú Világ: Japán
http://www.libri.hu/idegen_nyelvu/film/japan-13.html

Ezerarcú Világ sorozat (Országok, népek, ízek nyomában): Japán. A felkelő nap országa a Föld legfejlettebb kultúrájának otthona, ahol a lakosság a világ legegészségesebb étrendjének hódol...

Ezerarcú Világ: Japán
Maros Edit: 33 sushi és japán étel
http://bookline.hu/product/home!execute.action?_v=Maros_Edit_33_sushi_es_jap ...

Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat.

Maros Edit: 33 sushi és japán étel
Hirdetések
Oldal leírása
sushi.wyw.hu: SUSHI, egy falat tökéletesség... A japán konyhaművészet egyik remeke, melynek lelke és alapja a rizs, amit leggyakrabban hallal vagy más tengeri eredetű élelmiszerrel együtt tálalnak. Oldalunk elkalauzol a szusi különleges világába: sushi receptek, éttermek, házhozszállítás, érdekességek. A japán konyha, azon is belül a sushi és története és fogyasztási kultúrája.
Gyűjteményünkben 107 válogatott szusi, sushi témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 107 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 5211